Meer resultaten voor programma junushof wageningen

programma junushof wageningen
Uitgaansagenda.
Toon volledige uitgaansagenda Theater Junushoff in Wageningen. Bestel je tickets online of betaal aan de kassa met je PODIUM cadeaukaart. Helaas, geen resultaten. Misschien levert een aanpassing in het zoekfilter wel resultaat op. Of kijk voor het meest actuele aanbod op de website van Theater Junushoff.
macbook air
Theater Junushoff Startpagina Facebook.
15 januari om 402.: Wageningen wordt zaterdag 27 januari Luilekkerland met muziek, theater, dans, beeldende kunst en meer in Theater de Wilde wereld, Het Heerenstraat Theater, Thui swageningen, Café Loburg, Theater Junushoff, bubbleskapper, BrowniesdownieS Wageningen, De bblthk en in diverse winkels in de binnenstad. Alle activiteiten zijn tussen 11.30 en 17.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Er wordt gefeest en gedanst. En alles is in overvloed aanwezig; met onder andere Ensemble Muzimix, CCWdeSteck, Dansschool Jacqueline Hutten, Eva Luna, iLL skiLL squad, leerlingen Rick Helmes, Muziekcentrum Harlekijntje, Koor t Feest, Wagenings Werktheater, Guy Ackermans, Zideris Eigenhandig en het Wagenings Internationaal Koor. Met speciale activiteiten voor kinderen in de Junushoff en THUIS. Kijk voor het volledige programma op www.wakwageningen.nl.
groepsaccommodatie brabant
Junushoff.
Alles vanaf nu. Februari 2018 ma di wo do vr za zo. Language no problem. U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje. 6701 AS Wageningen Postbus 538. 6700 AM Wageningen. T: 0317 417622 Theaterkassa. maandag t/m vrijdag 10.00 14.00 uur.
hoger beroep
Junushoff Wageningen Theaters in Nederland.
Nieuwsgierig welke voorstellingen Theater Junushoff allemaal geprogrammeerd heeft staan? Er is echt voor ieder wat wils, van toneel tot cabaret tot dans. Helaas, er zijn geen videos beschikbaar. Op zoek naar videos? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland. Contactgegevens Junushoff Wageningen. Plantsoen 3 6701 AS Wageningen.
Junushoff presenteert nieuw theaterprogramma Hoog en Laag.
WAGENINGEN Ruim 30.000 bezoekers bezochten afgelopen seizoen de voorstellingen in Theater Junushoff en dat is een stijging van twintig procent. Junushoff doet haar best om deze lijn door te trekken met een afwisselend programma met grote namen. Theater, verbreedt je blik, biedt nieuwe invalshoeken voor de geest en is ook gewoon een avondje heerlijk genieten, aldus Junushoff.
Show image.
Theater Junushoff, Wageningen TheaterReserveringen.
Theater Junushoff, Wageningen, Plantsoen 3. Wageningen, Gelderland 6701 AS Nederland Google Maps. Na de succesvolle theatershow Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop, die in meer dan honderd theaters is gespeeld, komt de flamboyante tv-persoonlijkheid met een nieuw programma over zijn passie: de blues.

Contacteer ons