Meer resultaten voor wageningen koopzondag

wageningen koopzondag
Koopzondag Wageningen 2018 Koopzondagen.NET.
In het onderstaande schema staat iedere koopzondag Wageningen in 2018 vermeld. Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Wageningen. Mocht een koopzondag in Wageningen niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag!
wageningen
Wageningen zwicht voor koopzondag buurgemeenten; een keer per maand open Omroep Gelderland.
WAGENINGEN Wageningen gooit vanaf 2016 één keer per maand de winkels op zondag open. Dat hebben de ondernemers na jarenlang wikken en wegen besloten. Een jaar of drie geleden is er een enquête gehouden onder de ondernemers en bleek er onvoldoende animo te zijn voor een koopzondag.
koffiezetapparaat
KOOPZONDAG.NL.NU Koopzondagen in Wageningen 2018.
Wageningen Op zondag zijn de volgende supermarkten geopend: Albert Heijn van 16.00 t/m 20.00 uur, C1000 Tarthorst van 16.00 t/m 19.00 uur en Hoogvliet van 13.00. Extra info: Laatste wijz: 29-12-2017. Locatie van de gemeenten Wageningen in de provincie Gelderland.
soft token
Koopzondag en koopavond Sinterklaas.
21 november 2016. Op zondag 4 december is er een koopzondag in het centrum van Wageningen. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn veel winkels geopend. Op donderdag 1 december is er een extra koopavond: veel winkels zijn dan open tot 21.00 uur.
Winkelen in Wageningen centrum I winkels, bedrijven, horeca in de stad.
30 juni: Woetstok Wageningen. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Winkels zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur. In 2018 staan de volgende koopzondagen gepland.: maandag 2 april 2e Paasdag., zondag 6 mei, 3 juni, 1 juli.,
Let it Bean Koopzondag Wageningen Wageningen, Gelderland.
Vandaar dat de jaarlijkse kook en koopzondag in Wageningen het thema: Let it Bean! Zondag 2 oktober 2016: 13.00 17.00 uur in het centrum van Wageningen. Let it Bean Koopzondag Wageningen. 6700 AA Wageningen. Beoordeel Let it Bean Koopzondag Wageningen.
Koopzondag.
Posted on 14 februari 2018 by Ilonne. Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag in Wageningen centrum. In de maand maart is de koopzondag op 4 maart. Van 13.00-17.00 zijn veel winkels geopend. De meeste horeca gelegenheden zijn al eerder geopend.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Tuincentra in Wageningen met openingstijden en koopzondagen.
Zoekt u een tuincentrum in Wageningen, Gelderland? Hieronder hebben wij een overzicht van tuincentra in Wageningen geplaatst met daarbij openingstijden, koopzondagen, aanbiedingen en folders. Mist u uw eigen tuincentrum in Wageningen in onderstaand overzicht? Wij hebben ook andere tuincentra in omliggende plaatsen vermeld.
Extra koopzondagen.
Posted on 7 december 2017 by Kees. In december zijn er veel koopzondagen in Wageningen. Voor de Sinterklaasaankopen is er de maandelijkse koopzondag op 3 december. Dan start ook om 14.00 uur de rondleiding door de Grote Kerk op de Markt.
Stad Wageningen Genieten op de koopzondag met Wageningen Proeft.
genieten op de koopzondag met wageningen proeft. Anna Vlaming en Sanne Flipsen komen met hun Tostibus naar Wageningen Proeft. Lekkere verse tosti's, bereid in een oude opvallende bus met een moderne keuken. Genieten op de koopzondag met Wageningen Proeft. di 26 sep 2017, 1350.:

Contacteer ons