Zoeken naar evenementen wageningen 2016

evenementen wageningen 2016
Kunst Cultuur in Wageningen uitagenda, theatermuziek, film.
Cultuur in Wageningen. Deze website is bedoeld als platform op het gebied van kunst en cultuur in Wageningen. Stichting Cultuur in Wageningen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de geplaatste berichten en/of reacties. 2016 Stichting Cultuur in Wageningen Colofon Disclaimer.
evenementen amsterdam
Evenementen in de maand juni, 2016 Wageningen Uitgaans Promotie.
Voor alle studenten van Wageningen die willen weten waar en wanneer er feestjes zijn! Wageningen Uitgaans Promotie! Voor alle studenten van Wageningen die willen weten waar en wanneer er feestjes zijn! Wie zijn wij. U bent hier. Home Alle afgelopen evenementen. Evenementen in de maand juni, 2016.
macbook pro
Alle geplande evenementen Wageningen Uitgaans Promotie.
Wageningen Uitgaans Promotie. Voor alle studenten van Wageningen die willen weten waar en wanneer er feestjes zijn! Wageningen Uitgaans Promotie! Voor alle studenten van Wageningen die willen weten waar en wanneer er feestjes zijn! Wie zijn wij. Alle geplande evenementen.
goedkope groepsaccommodatie
Programma Bevrijdingsfestival Wageningen.
Sindsdien wordt ieder jaar op 5 mei in het hele land Bevrijdingsdag: Dag van de Vrijheid gevierd. Bevrijdingsfestival Gelderland is onderdeel van het Bevrijdingsevenement op 4 en 5 mei in Wageningen, Stad der Bevrijding. Dit evenement wordt georganiseerd door stichting Wageningen45.
Stad Wageningen Agenda.
donderdag 8 februari 2000: t/m 2200: uur. sporthal de Vlinder Wageningen. Shadow Lab workshop. donderdag 8 februari 2000: t/m 2200: uur. Gebouw met de Klok Wageningen. vrijdag 9 februari 2018. WDT speelt ONTSPOORD." vrijdag 9 februari 000: t/m 000: uur.
Junushoff.
Alles vanaf nu. Februari 2018 ma di wo do vr za zo. Language no problem. U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje. 6701 AS Wageningen Postbus 538. 6700 AM Wageningen. T: 0317 417622 Theaterkassa. maandag t/m vrijdag 10.00 14.00 uur.
Evenementen en Organisatieteam Wageningen EOT.
Het evenementen Organisatieteam Wageningen heeft van de Gemeente Wageningen de opdracht gek Lees meer. Welkom op de site van Evenementen en Organisatieteam Wageningen EOT, een jong bedrijf met drie ervaren mannen aan het roer. Met in totaal meer dan 70 jaar ervaring in het organiseren van feesten, uitjes, dance-events, catering enz.
Evenementen in 4 december 2016.
Bekijk als Lijst. Evenementen in 4 december 2016. TRIPPELCONCERT MET QHARMONY EN SHOT. 4 december 2016. Theater Junushoff, Wageningen, Nederland. TRIPPELCONCERT MET QHARMONY EN SHOT Zondag 4 december Aanvang: nog niet bekend Locatie: Theater Junushoff, Wageningen. Copyright 2017 De Onzetting.
Evenementen Wageningen.
Attracties, activiteiten en evenementen. In Wageningen worden het hele jaar door gezellige festivals en evenementen georganiseerd. Het bekendste is het Bevrijdingsfestival op 5 mei waar jaarlijks ongeveer 100.000 mensen naar toe komen om de vrijheid te vieren. Maar ook de rest van het jaar bruist de stad van unieke evenementen en activiteiten voor jong en oud.

Contacteer ons