Op zoek naar kerk wageningen?

kerk wageningen
Grote Kerk Wageningen.
Er wordt samengewerkt met de lokale steunstichting, Stichting Grote Kerk Wageningen. De Stichting Grote Kerk Wageningen SGKW is verantwoordelijk voor de verhuur van de Grote Kerk Wageningen voor diverse activiteiten waardoor de kerk een centrale, samenbindende functie voor de gehele lokale gemeenschap biedt.
wageningen
Ger. Gem. Wageningen.
U bent van harte welkom om onze kerkdiensten bij te wonen, die gehouden worden in de Immanuƫlkerk aan de van Uvenweg 13 te Wageningen. Op deze website kunt u meer informatie vinden wat wij geloven, over de bijbel en over ons kerkverband.
miele stofzuiger
Kerkdiensten in Wageningen RVKwageningen.
Samen met de wijkgemeente Markus om 18.30 uur in de Grote Kerk, Markt 1, 6701 CX Wageningen. Hervormde wijkgemeente Markus. Zondags om 9.30 uur in de Grote Kerk, Markt 1, 6701 CX Wageningen.Samen met wijkgemeente MattheĆ¼s om 18.30 uur in de Grote Kerk, Markt 1, 6701 CX Wageningen.
tuinsets
Wageningen, Markt 1 Grote Kerk Reliwiki.
Doch steeds heeft de oude kerk van Wageningen deze strijdtoneelen zij het dan ook onverminkt overleefd en wij hopen, dat zij na het herstel nog vele eeuwen, in rust en vrede, getuigenis zal afleggen van de oudheid en de roemruchte geschiedenis van Wageningen.
Wagenburcht Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Wageningen De" Wagenburcht."
Met elkaar willen we onze God dienen en volgen. De Wagenburcht maakt deel uit van de Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt. 6706 BE Wageningen. Diensten zondags om 9.30u en 16.45u. Wageningen De Wagenburcht. Gereformeerde Kerk vrijgemaakt. Copyright 2017 Ontwerp en design Kaspcreations Sterk in kerkwerk.
Protestantse Gemeente te Wageningen.
Ter herdenking van verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog werd in 1985 een comitee opgericht, genaamd Comitee" Herdenkingsraam Bevrijding 1940-1945. Dit comitee stelde zich ten doel om een gebrandschilderd nationaal herdenkingsraam te doen aanbrengen in het koor van de Grote Kerk te Wageningen.
Persoonlijke verhalen in expositie Grote Kerk Wageningen Online Vallei.nl.
Buitengebied april 29, 2017 april 28, 2017 Greetje. WAGENINGEN Burgemeester Van Rumund opent op 4 mei om 13.30 uur samen met Henk Slotboom de gemeentelijke Herdenkingsexpositie Getuigenissen van de Tweede Wereldoorlog in Wageningen voor de Grote Kerk op de Markt.
Nederlands Gereformeerde Kerk Wageningen.
Wie zijn we. Hartelijk welkom op de website van de Nederlands Gereformeerde Kerk van Wageningen. Op onze site hopen wij u interessante informatie aan te bieden. Over ons geloof, onze gemeente en onze activiteiten. We zijn een gemeente van ongeveer 300 leden.
vrijzinnig op weg.
De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond. Sinds 2012 staat zij bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig op weg. Met een schat aan traditie, open voor wat er in de wereld speelt en met oog voor vernieuwing vormen wij een gastvrije geloofsgemeenschap voor alle leeftijden.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Kerkdiensten in Wageningen.
Kerkdiensten in Wageningen. Mensen die op zondag in Wageningen een viering van een kerk of christelijke geloofsgemeenschap willen bijwonen, kunnen daarvoor op veel plekken terecht. ABC Evangeliegemeente Salem. Zondags om 10.00 uur in de Hof van Wageningen, Lawickse Allee 9, 6701 AN Wageningen.

Contacteer ons