Op zoek naar schouwburg wageningen?

schouwburg wageningen
Theater Junushoff Wageningen, Nederland Beoordelingen.
Wat te doen in Wageningen. Foto's' van Wageningen. Kaart van Wageningen. Alle Wageningen hotels. Hoteldeals voor Wageningen. Lastminutehotels in Wageningen. Zakenhotels in Wageningen. Romantische hotels in Wageningen. De beste familiehotels in Wageningen. 5-sterren hotels in Wageningen. 4-sterren hotels in Wageningen.
sem
Theater Wageningen Theaters en voorstellingen in Wageningen.
In de stad staan tal van rijksmonumenten, zoals het Dijkstoelhuis, de Rijnschans en het Poortgebouw. Vanwege de aanwezigheid van veel kennisintensieve bedrijven en kennisinstituten wordt Wageningen ook wel de City of Life Sciences genoemd. Een van deze organisaties is de Wageningen University Research WUR.
macbook air
Junushoff.
Alles vanaf nu. Februari 2018 ma di wo do vr za zo. Language no problem. U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje. 6701 AS Wageningen Postbus 538. 6700 AM Wageningen. T: 0317 417622 Theaterkassa. maandag t/m vrijdag 10.00 14.00 uur.
groepsaccommodatie brabant
Junushoff Wageningen Theaters in Nederland.
Plantsoen 3 6701 AS Wageningen. Telefoon: 0317 417 622. Hoe beoordeel jij dit theater? 4.5 2 beoordelingen. Wat bezoekers vinden Wat vind je van dit theater? Sorteren: Meest recent. Geef als eerste je mening. Wat vind je van dit theater? Leuk om te lezen. Schouwburg Agnietenhof Tiel Theaterkerk Bemmel.
Junushoff presenteert nieuw theaterprogramma Hoog en Laag.
In het nieuwe seizoen kan het publiek genieten van de vertrouwde dansgezelschappen, maar een aantal komt ook voor het eerst naar Wageningen. Let vooral ook op de voorstellingen Swan Lake van Jakop Ahlbom, 6The: Square van Nicole Beutler en het veelgeprezen PARA I DISO van ICK Amsterdam.
Uitgaansagenda.
Toon volledige uitgaansagenda Theater Junushoff in Wageningen. Bestel je tickets online of betaal aan de kassa met je PODIUM cadeaukaart. Helaas, geen resultaten. Misschien levert een aanpassing in het zoekfilter wel resultaat op. Of kijk voor het meest actuele aanbod op de website van Theater Junushoff.
Theater Junushoff, Wageningen TheaterReserveringen.
Theater Junushoff, Wageningen, Plantsoen 3. Wageningen, Gelderland 6701 AS Nederland Google Maps. Meer dan zes maanden verbleef André in de ruimte en hij is daardoor een van de weinige mensen die uit eigen ervaring kan vertellen wat bij een ruimtereis komt kijken.

Contacteer ons